Tervepä terve.  Toimituksen koillisteatterin viikko-ohjelmistosta kerrotaan tässä seuraavaksi. 
***
Pienellä näyttämöllämme syksyn uutisiin pohjautuva tragikomedia ”Taistelu jäisestä maasta” James Bondin ja komisario Palmun hengessä. Suurvaltajohtaja haluaisi ostaa toisille kuuluvan alueen ja tästä seuraa sanailua pikaviestipalvelussa yli valtameren.  Näe, miten vanhan liiton öykkäröinti muuttuu huvittavasta naurettavaksi ja jännitä sitä, selvittääkö yrmeä komisario älypuhelimen sormenjäljistä, kuka presidentin twiitit todella kirjoittaa.  Johtavatko jäljet öljy-yhtiön kulmahuoneeseen, asevarikolle vai pihavajaan!  

***
Suurella näyttämöllämme kumpuaa päivän uutisista tragedia ”Taistelu palavasta maasta” öykkäröinnin hengessä ja Kummelin Kouhiaa kunnioittaen.  Eteläamerikkalainen presidentti varmistelee omaa äänisaalistaan ja poltattaa sademetsää.  Savu peittää maan ja happea tuottavaa metsää häviää, joten takaamme, että tätä katsellessa ottaa henkeen muuallakin kuin tupakkahuoneessa!

***
Lämpiössämme satiirinen komedia Kyllä, ministerin ja Monty Pythonin hengessä. ”Taistelu hyvinvoinnista” kertoo satiirin keinoin, miten palturia lehteen kirjoittamalla voi nousta lopulta pääministeriksi ja pelkällä jääräpäisyydellä saattaa liriin oman kansakuntansa ja koko joukon muitakin.   Kuka ajautuu vararikkoon, keneltä loppuvat lääkkeet kesken.  Varaudu passintarkastukseen ovella. Sisäänkäynti pääovista, uloskäyntien päällä (br)exit-kyltit.

***
Kesäteatterimme ohjelmisto on valmistumassa. Öykkäröinnin ja vierassatamien hengessä esitämme näytelmän Lännen Median uutiseen arktisen alueen matkailuun pohjautuen.  ”Kun on pakko tunkea joka paikkaan” -kamarinäytelmä kuvaa tilannetta, jossa joukko vakavaraisia matkustaa loistoristeilijällä jäävuoria katselemaan. Näytelmä on sovitettavissa kaikkiin niihin matkailukohteisiin, joissa paikkakuntaa tärkeämpää on näkyä muille ja että tarjoilu pelaa.  Selfiekeppejä jaetaan lipunmyynnissä. 

***
Koko perheen näytelmänä esitetään luontoteemainen ”Avaa, sulje, ahdistu ja älä”. Se kertoo siitä, miten yhtä tärkeää on avata sanomalehti kuin teatterinkin ovi ja molemmat pitää myös sulkea, kun on saanut ajattelemisen aihetta.   Dialogin keinoin korostetaan, että sanomalehdistä ei ole väärin vähän murehtuakin, syksyn lehdet kyllä maatuvat eliöiden ruoaksi haravoimattakin.  Väliajalla askartelemme siilinpesiä. Onpa edes joku, joka saa tuhista tyytyväisenä. 

***
Heip. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20