Tervepä terve. Toimituksen koillispientareen viikkosotkut siistitään tässä seuraavaksi. 
***
Tuostahan sitä on viime aikoina syntynyt parikin juttua, nimittäin ympäristön siivoamisesta. Siivoajille pitää nostaa hattua, työn teettäjille ei tuumaakaan.

Toisaalta kun positiivinenkin kulma pitää yrittää etsiä, niin ehkä se löytyisi roskien koostumuksesta. Tiirailinpa tässä pätkän piennarta itsekin, ja kas.  Salaattirasiaa, käytettyä talvikumia, paristopakkausta. Eikö muka olekin vuosikausia kampanjoitu terveellisempien välipalojen, turvaseksin ja palovaroittimen pariston vaihtamisen puolesta.  Perille on oppi ja valistus mennyt. 

Tässähän tulee mieleen, että ehkä kannattaisi järjestää kampanja siitä, että ei saa roskata. 

***
Mainosmiehille voi toki antaa pisteet.  Montaa autoa myydään monikäyttöisyydellä, ja tämä pitää paikkansa.  Nykyisissä autoissa mahtuu siis ainakin syömään, juomaan ja tunnelmoimaan  ja lisäksi esimerkiksi vaihtamaan vaippoja, jos penkkaotanta paikkansa pitää. 

Insinöörit ovat jopa niin eteviä, että nykyään voi vaihtaa öljyt ajossa, vai miten muuten tyhjät öljypönikät pientareella selittyvät. Hienoja ovat pelit siis. Vain roskista ei enää autoihin mahdu, mutta ymmärtäähän tuon.  

Toisaalta se, mikä jää autoista yli, on siroteltu pitkin kyliä ja kaupunkeja; niin täällä levikkialueellakin.  Koripallopitäjässä sopisi näiltä osin odottaa aika hyvää osumatarkkuutta. 

***
Vielä vaan vaalejakin vatvotaan.  Uutisvirrasta otti silmään sellainenkin juttu, jossa todettiin, että putoaminen on joillekin ehdolla olleille vieläkin kipeä paikka.

Setä lohduttaa.  Ei se putoaminen ole syy, vaan äkkiliike suuntaan katsomatta.  Meille ostettiin tässä taannoin uusi sohva, ja kun vahvaa pitää esittää, tartuin tietysti mööpelin päästä kiinni pakettiauton ovella oikein riuskasti.Putoamisen sijaan sohva nousi, mutta viimeiset kaksi viikkoa on ollut selässä kipeä paikka. Että kyllä sitä paremmissakin piireissä sattuu, sananmukaisesti.

***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20