Tervepä terve. Toimituksen koilllisaition viikkoesitykset katsotaan tässä seuraavaksi.
***
Paljon puhuttaneesta euroviisuesityksestä ei enempää kuin että sijoitushan oli odotettu eli toinen. Tosin peräpäästä laskien.

Ylen tiedotteessa todettiin, että esitys jää historiaan. Näin on. Monesta takavuosien viisustahan sitä suorastaan toivoo, että ne hautautuisivat historiaan.

Eipä tuo muuten yllättänyt. Tämän vuoden kisa-artistillehan tyypillistä on hyvän esittämisen sijaan esittää hyvää esittämistä, ja tämä on omiaan vieroksuttamaan kuulijaa.

Yhtä kaikki jälleen käytiin kotikatsomoissa ja nettipalstoilla jälkipelejä siitä, mikä se on kisoissa tämä poliittinen ulottuvuus.
Jos koilliskulmasta kysytään, ei mikään. Kyseessä on kuitenkin pohjimmiltaan vain hömppä laulukilpailu, olkoonkin että työteliäästi toteutettu ja näyttävä. Ei sellaisella saisi olla mitään vaikutusta mihinkään. Lähinnä kyseessä on jokakeväinen sisäpiirivitsi; saadaanpa sohvalla nauraen veikkailla, miten naapurukset antavat pisteitä toinen toisilleen.

Lopuksi on tapaus Israel, joka kisat voitti. Siinäpä on maa, jossa ei mene putkeen; levottomuuksia ja ihmisoikeusongelmia riittää. Moni jo kuuluu todenneen, että viisuvoittajan järjestämiin kisoihin ei pitäisi mennä mukaan ollenkaan.

Tai sitten pitäisi. Tässä nyt on pari vaihtoehtoa; pitääkö ongelmanuori mukana porukassa ja sitä kautta edes yrittää vaikuttaa johonkin. Vai sulkeako ovi, ja toivoa, että kyllä se itsekseen pihalla tokenee. Minusta ehkä a.
***
Ihan harvinaista ei ole, että entinen huippu-urheilija sortuu päihteiden tielle, kun aktiiviura on takana. Jääkiekkopuolelta tunnetaan useampikin tapaus tätä sorttia.

Selvää toki on, mitä yhteistä on viimeisen huumeannoksen vuoksi tehdyssä verityössä ja kovassa lämärissä.
–Laukaus viivasta.
***
Ja valasparka Lottaa on irrotettu jo paristakin pyydyksestä Suomen merialueilla. Lajimääritys on helppo: sehän on tämä rysävalas.
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20