Tervepä terve. Toimituksen koillisväylän viikkoluotaus tehdään tässä seuraavaksi.
***
Monenlaista tasavuotta sattuu näille main.

Tammikuun 26. päivänä vuonna 1918 yhdistyivät Työväen järjestysjoukot punakaartiksi ja loput tiedetään. Tammikuun 26.päivänä viime vuonna pääsi muutama tuhat litraa öljyä Kiskonjokeen ja taas tuli uutisoitavaa.

Parempi pistää päivämäärä ylös jo ensi vuodenkin kalenteriin. Siihen näkyy osuvan tämän tästä jotain, jonka takia voi tulla kiirus lähtö kamera kaulassa.
***
Veronkiertohan on viihdyttävä, perinteinen kansallisharrastus. Liikenteessä tätä on harjoitettu paljon. Takavuosina tehtiin pienistä pakettiautoista piilofarmareita ja poisteltiin takapenkkejä ihan verojen pienennyksen nimissä ja piste i:n päälle oli, kun näillä pääsi hakemaan pienen veron juomia Virosta.

No, tässä on saanut kuulla eräänkin kommentin noista liikennekameroista, jotka tässäkin maakunnassa päivystävät. Uusia kameroita on vastikään tullut muun muassa Turun vilkkaammille väylille.

Vakavissaan on esitetty niistä sellainenkin näkemys, jonka mukaan nämä ovat ihan vaan valtion harjoittamaa rahastamista.
Olkoonkin, että jos nopeusvalvonta ei pelaisi juuri sen päiväkodin kohdalla, jossa kommentoijan lapsi on, niin taas tulisi sanomista.

Muuten ei voi kuin todeta, että heikoksi on mennyt. Vanhaan hyvään aikaan olisi ihan piruuttaan ajettu niin, että valtio ei näistä kameroista saa ainakaan itseltä sitten killinkiäkään.
***
Tulipa tuossa sunnuntaina liityttyä myös siihen joukkoon, jolla on oma nimikkomyrsky. Komeasti nimetty puhuri puhalsi yli läntisen Suomen.

Kieltämättä tässä voi nyt samaistua myös ns. alan miesten joukkoon. Maanantaiaamuna sai lukea lehdestä oikein nimen kanssa, miten on tullut riehuttua siellä ja täällä.
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20