Meripirtinkerhon logo
Meripirtinkerhon logo

Kotipaikka: Särkisalo
Perustettu: 5.12.1949
Jäseniä: 79    
Johtokunnassa: pj/vpj, kriivar(sihteeri), klubimestrar(klubimestari), kasöör(rahastonhoitaja).

Kokouskieli: paikallinen murre

Yhdistyksen tarkoitus
- Kotiseutututkimus
- Paikkakuntatuntemuksen edistäminen
- Esi-isien tapojen yms. elvyttäminen
- Luonnonsuojelu
- Museotoiminta

 

Yhdistys järjestää kuukausikokouksia, mihin pyritään saamaan ajankohtaisia esitelmiä eli praakninkeja eri osa-alueilta. Protokollat kirjoitetaan paikallisella murteella. Vuosikokous pidetään laskiaisviikolla perinteisin menoin. Tähän kokoukseen kutsutaan edustajia järjestöistä, joiden kanssa yhdistys on läheisessä kanssakäymisessä. Juhla-ateriana kokouksessa on ”kylmä peruna ja fiinisten kryyrätty silaka”.
 


Yhdistys osallistuu paikkakunnan eri kulttuuritapahtumiin, sekä järjestää juhlia ja tilaisuuksia, joihin myös puolisot kutsutaan mukaan. Tärkein näistä on ”naisten tuuletusreis”, joka järjestetään kesäisin 1-2 päiväsinä koti- ja naapurimaiden kohteisiin.

Meripirtin kerho on Suomen Kotiseutuliiton jäsen

 

Kerhon historiaa
Vuosikokouksen valitsemat puheenjohtajat
Plehtamise
- Meripirtti
- Villa Tallbacka
- Meri, kalkki, maa
- Kuinast nei?
- Muistomerkit

Tyäfundeeraus
Tapahtumakalenteri
Yhteystiedot
Kuvagalleria

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20