Eteläisessä Salossa ei uskoisi, että syyskuu kääntyy jo kohti lokakuuta.  Muutama puhuri on kirjattu, mutta muuten luonto ainakin ikkunan takaa katsottuna näyttää edelleen lähes kesäisen vihreältä. 

Ihan täydestä kesästä syksyn tämä vaihe ei mene:  yön jälkeen kuuraisiin tienpintoihin sopii jo varautua, samoin pitää silmät avoinna tien päällä hirvieläinten takia. Arki on alkanut siinä mielessä, että koulut ja monenlaiset harrasteet pyörivät jo täysillä, monien odottama koripallokausikin starttaa lokakuun alussa.

Jotain kesäisen tuntuista ilmassa silti on, nimittäin se, että erilaisia tapahtumia riittää edelleen.  Tämän ja viime viikon lehdenkin jutut ja ilmoitukset antavat asiasta hyvän kuvan, vaikka lista ei täysin kattava olekaan.  On markkinoita, konsertteja, teatteria useampaan lähtöön ja muita tapahtumia, joiden tarkoitus on se sama kuin kesälläkin – tuoda ihmiset koolle, viihtymään, saamaan piristystä ja ehkäpä oppimaankin jotain.   

Lähinnä joskus ehtimisen eteen voi tulla se, että joku harrastus vie juuri sen illan.  Varsin kuluneelta ja väärältä tuntuu joskus kuultava puuskahdus siitä, että mitään ei järjestetä.  Asia ei toki ole niinkään.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20