Pimeässä liikkuu tontut ja varkaat, mutta nyt on liikkunut vain varkaat. Meidän autokatoksessa oli metallinen koristelintuhäkki, jonka sisällä oli led-valot. Viime lauantaina kello 18-22 välisenä aikana, joku on käynyt varastamassa ne. Häkki on viety ja valojen johto repäisty poikki. Perjantaiyön aikana  oli myös ilmestynyt tyhjä kaljapullo pihallemme.
Jos joku haluaa tuoda meille tyhjiä ja ehjiä pulloja, niin olen siitä vain iloinen, mutta autokatoksen valoista en ole, koska niistä on ollut paljon hyötyä. Oli niin mukavaa kun siellä oli valo mennen tullen.
Sanotaan ettei ihmiset käy toistensa luona, meillä on nyt käyty, mutta nämä kaksi vierailua olisi voinut jättää väliin. Molempien tapahtumien ajankohtana olimme kotona.
Jos kuitenkin kyseessä on ollut tonttu, niin tuo häkki takaisin, valot saat pitää ja hakea lopun johdon ja muuntajan itsellesi.

Maritta Tammi Aaljoentieltä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20