Kiitos hauskoista muistoista ja tutkimuksestasi: Tanssi ja liikunta. Muutama kysymys: Miksi et tanssittanut sitä sööttiä valkoisiin housuihin pukeutunutta naista, joka joutui sitten yksin jenkkaa tanssimaan? Hakihan hän sinuakin!! Eikö huoltojoukoissa olevaa tytärtä saanut tanssittaa? Olisi askelmittarisi käynyt huonosti, jos Piikkiön tyttöä ei olisi tullut lavalle.
Muistatko ”pornojenkan” 40-50 –lukujen vaihteesta? Sitä ei tosin paljon yleisillä paikoilla tanssittu, mutta muistan nähneeni sitä vielä 70-luvulla jossain Etelä-Hämeessä tanssittavan. Sitähän voi tanssia vaikka yksin tai rivissä, kuten ”kongaa”. Kongaahan joskus tanssittiin rivissä kirkonkylästä Ylönkylään.
Mutta asiaan. Jokaisella on kai oma mielipiteensä synnin ja tanssin yhteydestä, liittynee omiin haluihin ja mieltymyksiin ja suotakoon ne kullekin. Jokainen tulee uskollaan autuaaksi. Jos olet seurannut TV1:n ohjelmaa Virrestä viisi, siinä hienosti yhdistetään virsimusiikki, laulu ja tanssi – tuskin kukaan sitä kovin synnillisenä ohjelmana pitää.
Siitä liikunnasta: Olisiko mieltä, jos löisimme pienen vedon ensi kesänä Hallilla, saammeko 20.000 askelta kasaan.
Ensi kesää odotellen,
sivullisena mukana ollut sinipukuinen
Tuulikki.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20