Kuljin keskiviikkona Perniön kirkonkylillä ja siellä liikkui röyhkeästi käyttäytyviä kaupustelijoita. He liikkuivat liikekeskuksesta toiseen esitellen ihmisille kiikareita. Kuulemani mukaan tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun samaiset herrat kiertävät seudulla. Naisena koin heidän käytöksensä hieman pelottavaksi, jopa uhkaavaksi, sillä kyseiset kaupustelijat eivät pidä kieltävästä vastauksesta vaan inttävät vastaan. Uskon, että en ole ainut, joka kokee heidän lähestymisensä epämiellyttävänä. Voiko asialle jotain vai onko toiminta täysin laillista?
En halua kiikareita

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20