Kiertoliittymän teko Kemiöntien risteykseen on vihdoin alkanut. Koko talvi joudutaan silti jännittämään, ehtiikö suditella pois alta, kun ylittää Perniöntien.
Kun liittymä joskus valmistuu, saadaan turvallisuuden lisäksi lisää melua. Raskas liikenne joutuu kiihdyttämään uudestaan ympyrän jälkeen, jos ympyrä toimii, eli hidastaa vauhtia. Nyt ei pystysuuntaisen liikenteen tarvitse kiihdyttää, kun kukaan ei edes hidasta.
Kuinka ympyrä joskus toimii, riippuu ihan siitä, millaiseen käsitykseen täkäläiset autoilijat pääsevät vilkun käytöstä.
Pikkuilkeästi voisi panna jutun liikkeelle, ettei ympyrästä lähtiessä pidä vilkuttaa, niin saattaisi sujua. Säännöistä juuri viis veisataan.
Kaupungin keskustassa on muutama hyvä ympyrä ja muutama onnettoman pieni.
Kyllä tulevaisuudessa törttöillään aapeeseen ympyrässä.
Corolla


K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20