Moni on viime viikkoina törmännyt erääseen ikävään ilmiöön, jota ilmeisesti tapahtuu myös Perniössä.

Kävelin eräänä aamuna keskustassa puhelin kädessä ja kaksi vanhempaa naista käveli vastaan. Toinen heitti kohdallani paheksuvan kommentin, josta minä niin mieleni pahoitin.

 

Olisi mukavaa, jos jättäisitte pois paheksuvat kommentit meitä pokémoninmetsästäjiä kohtaan. Meillä on oikeus harrastukseemme ilman että saamme kärsiä kiusaamisesta, enkä ainakaan minä häiritse teitä mitenkään pelaamisellani, sillä olen yli 30-vuotias. Perniön keskustassa on sen verran vähän liikennettä, että me mahdumme kyllä sinne joukkoon. Osaan seurata samalla liikennettä, ja juuri tästä syystä peli onkin tarkoitettu lähinnä nuorille ja aikuisille.

Se ei ole pelin vika, jos lapset säntäävät autojen eteen, heillä kun ei huomiokyky välttämättä ole aikuisen tasolla. Asun metsän keskellä kanojeni kanssa touhuten, ja kyllä, olen poiminut tänä kesänä myös useamman ämpärin mustikoita. Asuinseudullani pokémoneja on harvakseltaan, joten tulen mielelläni jatkossakin välillä taajamaan etsimään niitä, jotta pääsisin etenemään pelissä. Tosin mukavampaa sitä olisi harrastaa ilman paheksuntaa ja tuijottelua.

Kyseinen peli on nimittäin saanut ihmiset harrastamaan liikuntaa, mitä terveysviranomaiset ovat yrittäneet vuosikymmeniä. Peli saa myös ihmiset tutustumaan ympäristöönsä aivan eri tavalla. Eikö ole mukavaa, että me autolla kulkijat laskeudumme välillä myös kävelemään sinne keskusta-alueelle, vaikka se liikkeellepaneva voima sitten olisikin joku peli, jota me aikuiset ihmiset osaamme kyllä pelata ihan fiksusti.

Nimimerkki Moniharrastaja

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20