Perniön Kirkonkylän kouluhanke puhuttaa vielä päätöksentekoelimissä. Kaupunginhallitus puhui maanantaina mahdollisuudestaan käyttää otto-oikeutta hankkeeseen. 

 Lautakunta hyväksyi viime viikolla pääpiirustukset, mutta niissä kritiikkiä herätti pieneksi koettu liikuntasali. 
–Otto-oikeutta ei vielä käytetty, kun lautakunnan pöytäkirja on hyväksymätön.  Minulle jäi kuva, että ennen muuta halutaan tietoa siitä, miten kustannukset muuttuvat, jos sali vielä kasvaa, toteaa hallituksen perniöläisjäsen Elina Suonio-Peltosalo (kok). 

Varsinainen hankesuunnitelma ja tilaohjelma on hyväksytty jo aikaisemmin.  Eniten julkisesti puhutti kysymys valmistuskeittiöstä, joka kouluun nyt on tulossa. Jo viime keväänä opetuslautakunnan listalla todettiin, että muun muassa liikuntasalia on jouduttu tiivistämään, jotta tavoitehintaan päästään ja lautakunta hankesuunnitelman hyväksyi. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20