Vapaa-ajankohteiksi kysytään myös vakituiseen asumiseen rakennettuja omakotitaloja, sanoo kiinteistönvälittäjä Liisa Lindegren. Monen toiveissa on yhä rantapaikka meren tai järven ääreltä.
Vapaa-ajankohteiksi kysytään myös vakituiseen asumiseen rakennettuja omakotitaloja, sanoo kiinteistönvälittäjä Liisa Lindegren.  Monen toiveissa on yhä rantapaikka meren tai järven ääreltä.
 Koronatilanteen vuoksi myös mökkikaupoilla vedetään henkeä.
Kiinteistömyyjä Esa Mattila Kiinteistökolmio Oy:stä odotti ennen koronaa myynnillisesti hyvää vuotta.
– Muutamia kauppoja tehtiin ennen suurta sulkemista, mutta ihmisillä on nyt tärkeämpiä asioita mietittävänä.

Uudenmaan rajojen kiinni laittaminen on tuonut kiinteistövälittäjille myös lisätöitä, sillä pelkät kuvat eivät kohteesta enää riitä.
– Kun asiakkaat eivät pääse katsomaan kohteita, niin me kuvaamme heille videoita, kiinteistövälittäjä Liisa Lindegren OP Koti Lounaismaasta kertoo.
Lindegrenin mukaan tilanne on tuonut yllättävästi myös positiivista suhinaa mökkikauppoihin.
– Vapaa-ajan asuntojen etsijät selaavat jo nyt netistä mökkien lisäksi sopivat omakotitalot.

TT-Välityksen yrittäjä Toni Tammi toteaa, että mummonmökeistä tehdään nyt paljon kauppaa.
– Nämä myydään omakotitalon statuksella, mutta vapaa-ajan käyttöön. Tällaiset ostetaan usein kakkosasunnoksi, joista voidaan myöhemmin tehdä ykkösasunto.

 

Sp-Koti Oy:n Kirsi Hämeenaho patistelee nyt myyjiä myymään.
– Mökkejä on kysytty jo ennen pääsiäistä ja sen oman rauhan etsiminen korostuu näissä kyselyissä.

Esittelyt muuttavat muotoaan:
– Ostimme 3D-kameran ja tarkoitus on kuvata kaikista uusista ja osasta nykyisistäkin kohteista virtuaaliset esittelyt. Olemme muutenkin korostaneet sähköisiä palveluita aina valtakirjoista kauppakirjoihin tänä poikkeusaikana. Myös live-esittelyt ovat olleet kysyttyjä. Lisäksi uskon, että jatkossa yksityisnäytöt tulevat lisääntymään pienilläkin paikkakunnilla.

Koko juttu 16.4. lehdessä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20