Koronapandemia pistänee uusiksi myös kevään ylioppilasjuhlien ja muiden valmistujaisten järjestelyä. Perniön lukion rehtori Arttu Karhulahti pitää melkoisen varmana, että tänä keväänä ei kouluissa järjestetä juhlatilaisuuksia.
–En lähtisi niihin juhliin vielä kakkua leipomaan Toisaalta jokainen on juhlansa ansainnut, mutta siirretäänkö niitä sitten syyslukukauden alkuun vai marraskuuhun syksyn ylioppilasjuhlien yhteyteen, Karhulahti makustelee vaihtoehtoja.

Hän uumoilee, että asiasta annetaan yhteinen ohje opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Hallitus päätti maanantaina jatkaa poikkeustilaa niin, että peruskoulut ja lukiot pysyvät etäopetuksessa kuukauden alkuperäistä pidempään eli 13.5. asti. Samoin jatketaan sisärajavalvontaa ja kokoontumisrajoituksia.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20