Ylikonstaapeli Hanna Laaksonen ja vanhempi rikoskonstaapeli Simeon Sundman tarkastivat autoja maananataina iltapäivällä maakunnan rajalla. Tämä rekka sai jatkaa matkaansa.
Ylikonstaapeli Hanna Laaksonen ja vanhempi rikoskonstaapeli Simeon Sundman tarkastivat autoja maananataina iltapäivällä maakunnan rajalla.  Tämä rekka sai jatkaa matkaansa.
Varsinais-Suomen ja Uudenmaan rajalla riitti maanantaina ennen muuta raskasta liikennettä.
Maakuntarajoilla aloitettiin tarkastukset perjantain ja lauantain välisenä yönä ja pisteillä on käyty läpi jo kymmeniätuhansia autoja. Pelkästään maanantain puolenyön ja aamuyhdeksän välisenä aikana tarkistuspisteillä käytiin läpi 14 474 ajoneuvoa ja niistä käännytettiin 24.

Perniönseudun Lehti vieraili entisellä Perniön ja Tammisaaren kunnanrajalla eli maakuntien rajalla maanantaina iltapäivällä, ja silmiinpistävää oli raskaan liikenteen iso määrä. Rekkoja ja kuorma-autoja eri maiden rekisterissä tuli pisteelle käytännössä tauotta, muita autoja oli hyvin harvassa.
–Raskasta liikennettä riittää, vahvisti vanhempi rikoskonstaapeli Simeon Sundman Lounais-Suomen poliisilaitokselta.


Juuri enempää kommentteja paikalla olleilta poliiseilta ei herunut. Ylikonstaapeli Hanna Laaksonen harmitteli vain säätä; maanantain lumipyry oli kastellut tiellä seisojat läpikotaisin. Sitä, millä verukkeilla rajan yli on yritetty, ei enempää kommentoitu.
–Monenlaista on ollut, hymähti Laaksonen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20