Puolustusvoimien auto ajeli maakuntien rajan tuntumassa perjantaina.
Puolustusvoimien auto ajeli maakuntien rajan tuntumassa perjantaina.
Uudenmaan eristämiseen muusta Suomesta varaudutaan jo maakunnan rajoilla.
Kantatie 52:lla Salon ja Raaseporin välillä oli perjantaina iltapäivällä rajan tuntumassa puolustusvoimien henkilökuntaa tutustumassa alueeseen ja tiestöön.
Uudenmaan prikaatia edustaneet sotilaat eivät halunneet kommentoida asiaa Perniönseudun Lehdelle paikan päällä enempää.

Muun muassa kolmostiellä eli Helsinki-Tampere-tiellä oli jo perjantaina tiesulkuihin tarvittavaa materiaalia pientareella, uutisoi Helsingin Sanomat.

Maakuntarajan vieressä sijaitsevalla puunlastauspaikalla oli vielä perjantaina enemmän mediaväkeä kuin viranomaisia: Perniönseudun Lehden lisäksi paikalla oli kaksi Yle Svenskan toimittajaa valmistelemassa suoraa lähetystä.

Puoli neljältä perjantaina eristäminen oli perustuslakivaliokunnan käsittelyssä. Jos eduskunta ehtii hyväksyä asetuksen vielä perjantaina, saattavat eristystoimet alkaa vielä saman päivän puolella.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20