Jos eduskunta hyväksyy hallituksen keskiviikkona antaman asetuksen, aletaan liikennettä Uudellemaalle ja Uudeltamaalta rajoittaa jo perjantain aikana.
Poliisin tiedotustilaisuudessa torstaina kerrottiin, että sulkuja tulee aluksi noin 40 tielle.
-Kattava määärä sulkuja tulee, ja pienempiäkin teitä suljetaan, totesi Helsingin poliisilaitoksen poliisikomentaja Lasse Aapio.

Käytössä on normaaliolojen laji ja poliisi jakaa ennen muuta neuvoja, kehotuksia ja käskyjä.
-Valtionhallinnon yhteinen arvoviesti on, että pysy kotona ja vältä kontakteja, muotoili poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20