Koronavirus on perunut massoittain kokouksia, mutta tekniikan puolesta näin ei tarvitsisi olla. Kirakan kesäteatteriyhdistys piti viime viikolla kokouksensa etänä, verkkoyhteyksien avulla.

Vajaan kymmenen hengen kokous onnistui tällä kertaa Google Hangouts Meet:in kautta. Osa osallistui kokoukseen vain äänen kanssa, osa myös kuvan kera.
– Se kokous taisi olla minulle sen päivän kolmas etäkokous, mutta hyvin sekin sujui. Työelämässä tämä on varsin tuttua, mutta harrastajayhteisössä on tietysti mukava tavata ihmisiä. Uskon, että vallitsevan tilanteen vuoksi etenkin työelämän puolella nämä etäkokoukset voivat jäädä pysyviksi tavoiksi, Kirakan kesäteatteriyhdistyksen Jyrki Nurmi kertoo.

Jos tekniikka pelottaa, Nurmi suosittelee kääntymään nuorison puoleen tai löytämään yhden henkilön, joka ymmärtää tekniikan päälle.
– Suosittelen muillekin yhdistyksille etäkokouksia. Tämän tilanteen vuoksi ei kannata jättää asioita hautumaan. Tekniikka on kuitenkin helppoa käyttää. Järjestäjältä se oikeastaan vaatii vain taitoa. Hän lähettää kutsut kokoukseen ja muut vain klikkaavat itsensä mukaan, Nurmi sanoo.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20