Narikan nuoriso-ohjaajat tekivät vielä tiistaina videon, missä hiiret hyppivät Narikassa pöydille. Hiirinä Erja Alander ja Elisa Paavola, kuvia otti Marika Kiviharju.
Narikan nuoriso-ohjaajat tekivät vielä tiistaina videon, missä hiiret hyppivät Narikassa pöydille.  Hiirinä Erja Alander ja Elisa Paavola, kuvia otti Marika Kiviharju.
Salon päätös lomauttaa osa työntekijöistä koronaviruksen vuoksi iskee myös eteläisen Salon nuoriin. Nuorisotilat Narikka Perniössä ja Poiju Särkisalossa suljettiin jo aiemmin ja tänään pistettiin jäihin myös some-kanavat.
Narikalla ja Poijulla on ollut niin Instagram, Snapchat kuin omat WhatsApp-ryhmätkin.
-Kanavia ei poisteta, mutta niissä ei nyt kukaan vastaa, sanoo nuoriso-ohjaaja Elisa Paavola.
-Tilanne voi ahdistaa nuoriakin. Toivon, että kukaan ei jäisi huoliensa kanssa yksin. Apua voi etsiä ja löytää. Voi puhua vanhemmille, muille läheisille ja on esimerkiksi puhelinpalveluita, opastaa Paavola.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20