Julkisyhteisöille ja yrityksille rakennuksia valmistava perniöläinen Teijo-Talot on aloittanut yt-neuvottelut.
Syynä on koronavirus, joka saattaa siirtää esimerkiksi kuntien rakennushankkeita tai heikentää niiden rahoitusmahdollisuuksia. Samoin katkoksia saattaa tulla urakoitsijapalveluihin tai materiaalien saatavuuteen. Matkustusrajoitusten vuoksi esimerkiksi virolaisten työntekijöiden töihin saamisessa voi tulla ongelmia.

Se, mihin yt-neuvottelut johtavat, on toistaiseksi auki.
–Päätöstä mistään sopeuttamistoimista ei vielä ole tehty, sanoo toimitusjohtaja Ismo Laitakari.

Tehtaalla tehdään edelleen töitä niin etänä kuin paikan päälläkin Materiaaleja on varastossa toistaiseksi riittävästi.

Laitakari toteaa, että koronan aiheuttamien mahdollisten rahoituskysymysten vuoksi yrityksestä ollaan yhteydessä myös Finnveraan ja rahoituslaitoksiin.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20