Särkisalon koulussa oli tiistaina kolme oppilasta. Koulunkäyntiohjaaja Leena Tallqvist pääsiäisaskarteli Eveliinen, Claudian ja Venlan kanssa.
Särkisalon koulussa oli tiistaina kolme oppilasta.  Koulunkäyntiohjaaja Leena Tallqvist pääsiäisaskarteli Eveliinen, Claudian ja Venlan kanssa.
Eteläisen Salon kouluista osa tyhjenee lähiviikoiksi näillä näkymin kokonaan oppilaista. Hallituksen linjaukset koronaviruksen suhteen siirtävät valtaosan alakoulujen oppilaista etäopetukseen. Lähiopetusta tarjotaan niille 1-3-luokkalaisille, joiden vanhemmat työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Samoin koulussa opetusta saavat tarvittaessa erityistä tukea tarvitsevat oppilaat.

Eteläisessä Salossa Särkisalon ja Teijon koulujen oppilaista kaikki siirtyvät tämän hetken tietojen mukaan etäopetukseen. Kirkonkylän koulun 241 oppilaasta oli keskiviikkona koulussa kolme. Saurun koulussa oli lähiopetuksessa eilen yksi oppilas ja 49 opiskeli etänä.
Yhteiskoulussa paikan päällä oppilaita oli keskiviikkona viisi.

Varhaiskasvatuksen yksiköiden toiminta jatkuu, mutta esimerkiksi Lampolan päiväkodissa oli eilen poissa runsas puolet lapsista.

Lisää 19.3.lehdessä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20