Koronavirusepidemia iskee paikallisiin matkailuyrityksiin.
Mathildedalin Ruukkitehtaiden yrittäjä Krista Gustafsson toteaa, että majoitusvarauksia on viimeisten parin viikon aikana peruttu runsaasti, samoin ryhmä- ja kokousvarauksia.
–Selvältä näyttää, että kolmasosa liikevaihdosta häviää tässä. Kokous- ja ryhmämyynnissä tilanne on huono. Toisaalta tilanne tuntuu elävän joka päivä. Kotimaanmatkailijoiden varauksia alkoi tulla pari viikkoa sitten, mutta nyt heitäkin tuntuu tilanne hermostuttavan.

Särkisalolaisen Ylöstalon tilan Anu Saarelainen uskoo, että huhtikuu on hiljainen. Huhtikuulta käynnistyvä kalastussesonki on perinteisesti tuonut virolaisia ja latvialaisia kalastajia Särkisaloon, mutta matkustusrajoitusten myötä peruutuksia tulee.
–Toisaalta on tullut jonkin verran kyselyjä kotimaisilta matkailijoilta, jotka ovat päättäneet vaikka Teneriffan sijasta jäädäkin kotimaahan, Saarelainen toteaa.
–Mökeissä on parhaillaan tehosiivous käynnissä, jotta niihin voidaan tulijat turvallisesti ottaa.

 

Lisää 19.3. lehdessä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20