Salon kaupunki ajaa palvelujaan alas tällä viikolla maan hallituksen linjauksen mukaisesti.
Varhaiskasvatuksen yksiköt pysyvät toiminnassa, mutta perusopetuksessa ja lukiossa siirrytään valtaosin etäopetukseen.
1-3 luokkien oppilaille järjestetään edelleen lähiopetusta niille lapsille, joiden vanhemmat työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisissä tehtävissä. Salo tiedottaa Wilman kautta tiistaina etäopetuksen käytännön toteutuksesta.

Hallitus tiedotti maanantaina toimenpiteistään ja linjauksissa oli yhteensä 19 toimenpidettä, joista Salo on jo aiemmin toteuttanut osan.
Muun muassa kirjastot sulkeutuvat torstaista lähtien, samoin nuorisotilat. Niin ikään kansalaisopiston toiminnot menevät tauolle.

 

Hallitus esitteli tiistaina toimenpideohjelman, joka toteutuessaan esimerkiksi rajoittaisi yli kymmenen ihmisen kokoontumisia ja velvoittaisi yli 70-vuotiaat mahdollisuuksien mukaan välttämään kontakteja muihin ihmisiin. Tarkoituksena on, että valtioneuvosto päättää valmiuslakiin pohjautuvista asetuksista tiistaina ja vie ne eduskuntaan. Rajoitustoimet tulevat voimaan, jos eduskunta ne enemmistöpäätöksellä hyväksyy.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20