Käsidesipullo päätoimittajan pöydän vieressä on parhaillaan pakollinen varuste.
Käsidesipullo päätoimittajan pöydän vieressä on parhaillaan pakollinen varuste.
Perniönseudun Lehti ilmestyy normaalisti torstaina. 
Koronavirusepidemian paikalliset seuraukset uutisoidaan paitsi paperilehdessä, myös verkossa pitkin viikkoa.

Tekemisen tapoja muutetaan: lehden työntekijöitä on tähdennetty pitämään huolta käsihygieniasta, isoja ihmisjoukkoja pyritään välttämään ja kättelystä haastattelutilanteissa luovutaan. Entistä isompi osa haastatteluista voidaan tehdä lähiviikkoina puhelimitse.

Asiakaspalvelu pysyy normaalisti auki, mutta toiveenamme on, että asiat hoidetaan puhelimitse, netissä tai sähköpostise jos mahdollista.

Jos jokin asia koronaviruksessa askarruttaa, toivomme juttuvinkkejä yleisöltä. Yhtä lailla edelleen saa vinkata muistakin hyvistä jutunaiheista: muutakin kuin koronavirusta on lehteen mahduttava. Juttuvinkit ovat entistäkin arvokkaampia nyt, kun esimerkiksi urheilut ja monenlainen yhdistystoiminta ovat jäissä.

 

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20