Koripallopelit Perniössä voivat olla tältä keväältä pelatut. 

Suomen Koripalloliitto tiedotti torstaina, että liigasarjat ja 1-divisioonat laitetaan tauolle ja juniorisarjat päätetään kerralla.
Syynä on koronavirus, jonka estämistä halutaan suitsia. Näin myös PeU-Basketin 1-divisioona B:ssa pelaavan miesten edustusjoukkueen kausi on katkolla.

Hallitus ilmoitti samoin torstaina, että yli viidensadan osallistujan yleisötilaisuudet suositellaan peruttavaksi toukokuun loppuun asti.
-Jos Avilta se ilmoitus torstaina tulee, uskon että tämä kausi oli tässä. Tuskin liitolla on haluja järjestää otteluita, joissa yleisömäärä hilataan vaikka kolmeensataan, puntaroi Perniön Urheilijoiden koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen.

Hän suhtautuu liiton päätökseen kaksijakoisesti.
-Jännimmät pelit olisivat vasta tulossa ja sikäli on tietysti harmi, että kevät päättyy näin. Mutta pahinta olisi, jos päätettäisiin pelata tyhjille saleille. Se olisi meille taloudellisesti katastrofaalinen tilanne, Leikkonen muistuttaa.
-Ja matkustamista pitäisi joka tapauksessa välttää.

Ilonaihekin on: ylioppilaskirjoitusten takia Pikkujätti-turnaus pelattiin tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin.
-Jos se olisi ollut normaaliaikaan, se olisi jäänyt pelaamatta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20