Salossa pistetään koronaviruksen takia osa matkoista jäihin.  Työntekijät saivat tiistaina ohjeistuksen, jossa työmatkoja ulkomaille sekä kättelyä kehotettiin välttämään.
– Kaupungin linjaus on, että koulujen kaikki ulkomaille suuntautuvat matkat on peruttu kevätlukukauden loppuun asti. Rajoitus koskee myös Saloon ulkomailta suuntauvia koululaisten ja opiskelijoiden matkoja Salon kouluihin eikä kouluihin myöskään oteta ulkomailta tulevia ryhmiä, selventää Salon kaupungin lasten ja nuorten palveluiden johtaja Pia Setälä.


Ensimmäiset tiedotteet koronaviruksesta lähtivät päiväkotien ja koulujen henkilökunnalle sekä oppilaille, että huoltajille jo viime viikolla. Niissä on kerrottu oikeaoppisesta käsienpesusta ja aivastamistekniikasta. Myös mahdollista karanteenia on jo ajateltu.
– Terveydenhuoltoviranomaiset päättävät karanteenista, ei opetuksen järjestäjä, mutta olemme ohjeistaneet pitämään tulevat oppimateriaalit myös kotona. Toivotaan, että siihen tilanteeseen ei jouduta, Setälä kertoo.

Perniön lukion toisen vuoden opiskelijat ovat keränneet pitkään rahaa keväälle suunniteltua Barcelonan-matkaa varten.
Koulun puolesta matkaa junaillut vararehtori Susanna Pärkkä totesi tiistaina, että tämän retken osalta kuviot ovat vielä avoimet.

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20