Petun lossin kaupungilta saamasta rahoituksesta on syntymässä köydenvetoa.
Salon kaupunkikehityslautakunnan tiejaosto päätti esittää lautakunnalle, että Petun lossin kaupungilta saama raha pysyy tänä vuonna alle 5000 eurossa. Petun yksityistielossin hoitokunta esitti, että kaupungin osuutta olisi nostettu. Hoitokunta muistutti, että esimerkiksi Paraisilla kaupungin osuus on selvästi suurempi kuin Salossa.
Jaosto totesi, että tämän vuoden määrärahat on jo talousarvioon merkitty, mutta ensi vuoden talousarviota laadittaessa selvitetään, onko nostamiselle perustetta. Tieto päätöksestä ei ehtinyt viime viikon lehteen.

Petussa ei tyydytä esitykseen tuosta vaan. Hoitokunta lähetti kokouksen jälkeen lautakunnalle kirjeen, jossa se toteaa, että asiaa oli esitelty vuoden 2018 kustannusten perusteella.
Hoitokunnan puheenjohtaja Heikki Liede muistuttaa kirjeessä, että viime vuonna kustannukset kuitenkin nousivat lossin kallistuneen vuokran ja huoltosopimukseen lisättyjen omavastuiden takia.
Tilinpäätöstietojen mukaan viime vuosi oli 13 000 euroa tappiollinen, joten osakasmaksuja oli nostettava. Viime vuonna lossin kulut olivat noin 288 000 euroa ja valtion avustusosuus oli noin 75 prosenttia. Kunta ja valtio yhdessä avustivat lossia 215 000 eurolla. Osakkaiden maksuosuudeksi jäi noin 70 000 euroa ja taso on sama tänä vuonna.

Hoitokunta toteaa, että Salo avusti lossia 4600 eurolla viime vuonna, Paraisten avustus per lossi oli 25 000 euroa.

 

 

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20