Riikka Laakio vetää Perniön-Särkisalon yrittäjäyhdistystä.
Riikka Laakio vetää Perniön-Särkisalon yrittäjäyhdistystä.
Riikka Laakio asettuu valokuvaan keskellä Perniön kirkonkylää. Taustalle saisi joko yritysten mainostolpan tai sitten rivin tyhjiä näyteikkunoita.
–Tyhjää on, ja se tietysti huolestuttaa, toteaa Perniön-Särkisalon yrittäjät ry:n uusi puheenjohtaja.

Pimeiden ikkunoiden rinnalla on kuitenkin koko joukko toimivia yrityksiä ja niiden yrittäjien hyvinvoinnista huolehtiminen on paikallisyhdistyksen keskeistä tekemistä, linjaa Laakio.
–Kun yrittäjä voi hyvin, tulee niitä uusia ideoita ja jaksamista ja sitä kautta sitten lisää kauppaakin. Se siellä kuitenkin aina on pohjalla, Laakio miettii.

Hän vetää taloushallinnon ratkaisutoimisto Oikiaa, jolla on toimipisteet Perniön lisäksi Sauvossa ja nyt myös Kemiössä. Laakio toteaa, että sähköisen kirjanpidon aikanakin kasvokkainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on monesti erittäin paikallaan.  Samaa hän toivoo yrittäjäyhdistykseltä: suunnitteilla on jo ensi viikolle vapaamuotoinen ”kahden kaljan kokous”, jossa ei ole varsinaista esityslistaa; tarkoituksena on ennemminkin istua yhteen pöytään ja jutella, mitä tekemistä yrittäjät yhdessä keksisivät, mikä on hyvin ja mistä kiikastaa.
–Mitä yrittäjät haluavat. Kaikilla on tietysti kiire, mutta yhdessä eteenpäin pitäisi mennä.

Tervetulleita tapaamiseen ovat yrittäjät toimialaan katsomatta ja Laakio rohkaisee mukaan myös nuorempia yrittäjiä, joita alueella toki on.


Hän puhuu verkostoitumisen puolesta muutenkin. Laakion keskiviikkoaamut vie Salon BNI-ryhmä; kyseessä on maailmanlaajuinen suositusorganisaatio. Käytännössä kyse on siitä, että ryhmän jäsenet suosittelevat asiakkaita toisilleen puolentoista tunnin aamiaistapaamisen aikana.

Koko juttu 12.3. lehdessä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20