Teijon kansallispuistoon on valittu uusi yrittäjä. Metsähallitus on valinnut Matildanjärven palveluista vastaamaan Natura Vivan, joka tällä hetkellä toimii pääkaupunkiseudulla. Sen kiinteät toimipisteet ovat parhaillaan Vuosaaren melontakeskuksessa ja Espoon Nuuksiossa.

Toimitusjohtaja Ilkka Lariola sanoo, että tutustuminen alueen toimintaan ja kehitykseen sekä soittokierros paikallisille yrittäjille helpottivat päätöksen tekemistä.
-Olimme yhteydessä muutamiin yrittäjiin ja siitä tuli se tunne, että meidät otetaan Teijolla avosylin vastaan, Lariola toteaa

Kesäkausi kansallispuistossa alkaa toukokuun alussa.
-Se tulee eteen todella nopeasti ja siihen mennessä emme varmaan tee mitään suuria uudistuksia. Toiminnan myötä näemme, missä on kehitettävää.

Melonta on yrityksen keskeistä toimintaa ja näin tulee olemaan myös Teijolla. Muista luontoakktiviteeteista Lariola nostaa esiin suppailun ja fatbike-pyöräilyn. Luontotalon lähellä sijaitsevat varauskodat, kalamajat ja asuntovaunupaikat ovat edelleen jatkossa tarjolla. Lariola toteaa, että osa palveluista kuten sauna ja kalamajat voidaan pitää tarjolla myös talviaikaan.
Rekrytointi Teijolle alkaa heti ja Lariola toteaa, että kansallispuisto työllistää kolmesta neljään työntekijää kesäaikaan.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20