Mathildedalissa nähdään ensi kesänä Sisko ja sen veli. Arkistokuva on viime keväältä, siinä Jukka Haarikko ja Riikka Koli ovat Tankki täyteen -komedian harjoituksissa.
Mathildedalissa nähdään ensi kesänä Sisko ja sen veli.  Arkistokuva on viime keväältä, siinä Jukka Haarikko ja Riikka Koli ovat Tankki täyteen -komedian harjoituksissa.
Teatteri Provinssin esityspaikkojen määrä kasvaa.  Teatteri kertoi viime viikolla vuokranneensa tilan Halikon Rikalanmäeltä.
Eteläisessä Salossa Provinssi pyörittää Mathildedalin kesäteatteria ja teatterinjohtaja Seppo Suominen sanoo, että teatteri pysyy Mathildedalissa jatkossakin. Tulevana kesänä rannassa nähdään Neil Hardwickin komedia Sisko ja sen veli ja vuoden 2021 esitys on sekin päätetty: valinta on musiikkinäytelmä Keihäsmatkat.
–Rikalanmäestä tulee eri profiilin paikka kuin muut. Siellä voidaan pitää esimerkiksi konsertteja, teatterivierailuja tai miksei vaikka stand upia.  Kansanmusiikki taas on uuden tuottajamme Laura Kuisman lempilaji, Suominen miettii. 

Mathildedalissa tehdään lähiaikoina pientä remonttia: ajan ja käytön kuluttama näyttämön lattia uusitaan.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20