Jari Kangaskorte ottaa vetääkseen Vesijohtoliike Heinosen, Martti ja Pirjo Heinonen siirtyvät eläkepäiville. Myymälä Perniössä pysyy, samoin asennuspalvelut.
Jari Kangaskorte ottaa vetääkseen Vesijohtoliike Heinosen,  Martti ja Pirjo Heinonen siirtyvät eläkepäiville.  Myymälä Perniössä pysyy, samoin asennuspalvelut.
Monikohan Perniössä on sanonut, että ”haetaan Heinoselta”, kun tarvis on ollut jotain vesijohtoihin liittyvää.
Epäilemättä moni ja pari sukupolveakin.
–Etenkin maatiloilla on nuorempaa polvea remmissä ja heitä on sitten ollut meillä asiakkainakin, sanoo Pirjo Heinonen.

Hän on tuttu Vesijohtoliike Heinosen myymälästä, ensin Perniön Torpanmäestä ja nyt keskustasta. Aviomies Martti Heinonen on toisen polven putkiyrittäjä ja tehnyt putkitöitä yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Nyt Heinoset heivaavat yrittämisestä: Vesijohtoliike Heinonen jatkaa, mutta uuden vetäjän voimin. Liiketoiminnan on ostanut kiinteistönhuoltoyritys Pihamiehen yrittäjä Jari Kangaskorte.

Myymälä jatkaa toimintaansa, samoin asennuspalvelut jatkuvat, Heinosia vain ei enää putkiliikkeessä entiseen tapaan nähdä. 

Aikojen muuttumisesta kertoo se, että 1980-luvulla nainen vesijohtoliikkeessä oli monelle uutta.
–Sitä oli aikanaan, että asiakas tuli myymälään, katseli ympärilleen ja kysyi, että eikö täällä ole miestä missään, Pirjo Heinonen nauraa.
Sittemmin tästä kysymyksestä on päästy ja Pirjo Heinonen on myynyt niin vuosikymmenien aikana yhteitä, tiivisteitä, tulppia, putkia, hanoja ja paljon muuta. 
Putkiasentaja tulee väistämättä tutuksi monenlaisten ihmisten kanssa.
–Paljon avaimia on annettu ja on saanut mennä töihin omia aikojaan. Se luottamus on pitänyt rakentaa, Martti Heinonen miettii.

Joskus tärkeintä on ollut, että putkimies istuu asiakkaan kanssa juttelemassa kahvikupin verran, Martti Heinonen myöntää.

Koko juttu 13.2. lehdessä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20