Teijon kansallispuistossa tehdään kevään ja tulevan kesäkauden aikana korjaustöitä siellä ja täällä. Varsinaista korjausrakentamista tehdään Kavanderinlahden rantasaunassa, missä uusitaan sisätilat niin löyly- kuin pukuhuoneessakin.  Rakenteita on jo purettu Metsähallituksen omana työnä. 
–Tarkoitus on avata urakkakilpailu vielä tällä viikolla, kertoo suunnittelija Tero Juhola.

Yhtä lailla uudistuksia tehdään kahdessa grillikatoksessa Kavanderinlahdella ja Karaholmassa. 
–Ei varsinaista korjausrakentamista, mutta kunnostetaan paikkoja, Juhola kuvailee. 

Lisäksi kesäkauden aikana uusitaan siltoja Kavanderinlahdelta lähtevällä polustolla. 

Ensi viikolla eli hiihtolomalla kansallispuistoon voi mennä retkelle, mutta luontotalo ei ole avoinna sillä uutta yrittäjää ei vielä ole valittu.  Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä kymmenen ja Metsähallituksen tarkoituksena on valita yrittäjä kuun loppuun mennessä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20