Salon kaupunginhallitus oli maanantaina selvin luvuin Teijon koulun jatkon kannalla. Hallitus käsitteli oppimisympäristöselvitystä, jossa kaupunginjohtaja Lauri Innan päätösesitys pohjautui oppimisympäristöselvitykseen ja piti sisällään monta koulun ja päiväkodin lakkautusta. 

Teijon koulun hallitus kuitenkin poisti lakkautuslistalta äänin 3-10. Yhtä lailla hallitus päätti esittää valtuustolle, että Teijolla toimiva Kalliorinteen päiväkoti saisi jatkaa.
Sitä vastoin Saurun koulun loppu on jälleen lähempänä: kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle, että koulu lopettaisi toimintansa vuonna 2023.
Hallitus kumosi valtaosan muistakin lakkautusesityksistä, muun muassa Hajalan koulun ja päiväkodin toimintaa hallitus jatkaisi.

Valtuusto käsittelee asiaa kahden viikon kuluttua.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20