Heliwest Oy:n kopteri kartoitti myrskyntuhoja tiistaina. Välillä miehistö kävi Perniön paloaseman pihalla tankkaamassa.
Heliwest Oy:n kopteri kartoitti myrskyntuhoja tiistaina. Välillä miehistö kävi Perniön paloaseman pihalla tankkaamassa.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä puhaltanut myrskytuuli on teettänyt pelastuslaitoksella töitä pitkin Varsinais-Suomea.
Eteläisessä Salossa Perniön VPK oli asemavalmiudessa kolmella asemallaan aamukahdesta lähtien.

Työlistalla on ollut ennen muuta teille kaatuneiden puiden raivaamista. Lisäksi Kivilinnantiellätuuli irrotti sähköjohdot seinästä ja ne iskivät kipinää sen verran, että palokunta kutsuttiin paikalle.
-Lisäksi on ollut näitä ylilentoja eli monenlaista auton pressua ja muuta ilmassa, toteaa VPK:n päällikkö Hannes Aaltonen.
Hän arvelee, että päivän valjettua töitä tulee vielä lisää.

Sähkökatkot ova myös kiusanneet maakunnassa: vielä aamuyhdeksän jälkeen ilman virtaa oli noin 1500 Carunan asiakasta Varsinais-Suomessa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20