Mathildedalin tenniskentät ovat vaihtaneet omistajaa.
Pitkään käyttämättömänä olleet ja ränsistyneet kentät ja niiden viereistä aluetta on siirtynyt Mathildedalin Liikuntapuisto Oy:n omistukseen.  Yhtiön takana on viidentoista kyläläisen porukka.
–On vakituisia asukkaita ja vapaa-ajanasukkaita, kertoo Tuomo Holm, joka on yksi osakkaista.
Holm pyörittää Mathildedalin Kyläpanimoa.

Suunnitelmat toistaiseksi ovat varsin alustavia: Holm toteaa, että tarkoituksena on alueen siistiminen ja kunnostaminen.
–Siitä on tullut paljon yhteydenottoja ja se on koettu vähän kuin kylän häpeäpilkuksi. Ihmiset ovat soittaneet kaupungillekin aiheesta, Holm kertaa.

Uudelle yhtiölle alue siirtyi Propdev Oy:lta. Kyseessä on sveitsiläisomisteinen yritys, joka osti vuonna 2014 kylästä yli 4 hehtaaria maa-alueita ja sataman.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20