Pieni asunto Helsingissä vaihtui meijerin yläkertaan Teijolla. Ivanov-kissalle lisäneliöt ovat kelvanneet erittäin hyvin, sanovat Mira Kankaanranta ja Seppo Alanissi.
Pieni asunto Helsingissä vaihtui meijerin yläkertaan Teijolla.  Ivanov-kissalle lisäneliöt ovat kelvanneet erittäin hyvin, sanovat Mira Kankaanranta ja Seppo Alanissi.
Näköaloja on monenlaisia.  Jos ikkunasta haluaa nähdä ruukinkartanon, sekin toisinaan onnistuu.  Teijolla esimerkiksi  Seppo Alanissin ja Mira Kankaanrannan asunnosta näkee kurkistamalla Teijon kartanon päärakennuksen ja vähemmällä venyttelyllä sen viereisen patolammen. 
–Tästä piti heti lähettää kavereille kuva, että tällaiset näkymät meidän keittiöstä, Alanissi myhäilee. 

Pariskunta ottaa tuntumaa Teijoon kuudetta viikkoa.  Molemmat ovat kuvataiteen ammattilaisia ja muuttivat Teijon kulttuurimeijerin yläkertaan vuodenvaihteessa. 
–Juuri synkimpään aikaan, mutta kaunistahan se nytkin on tuolla metsissä, miettii Kankaanranta.


Teijolle päätymisessä oli ajoituksella ratkaiseva merkitys.   Helsingin pölyjen karistamista oli mietitty jo pidemmän aikaa, ja loppuvuodesta kaksikko selaili taas asuntotarjontaa.  Teijo nimenä oli tullut vastaan viime aikoina vähän sieltä ja täältä ja asuntoja katsellessa vastaan tuli myös meijerin yläkerran asunto.  Päätös tehtiin ja uudenvuodenjuhlinta vaihtui muuttolaatikoiden kantamiseen. 

Teijolle muuttava muuttaa maalle, mutta ei umpimetsään.  Autoton pariskunta toteaa, että heille Paikku-bussivuorot ovat elinehto. Kun ammattina on taide, on ilonaihe sekin, että naapurissa Masuunissa toimii taidegalleria.  Kauppa ja ravintola ovat käytännössä kivenheiton päässä nekin, vain työtilaa ei toistaiseksi ole löytynyt.  Kankaanrannalla on kiikarissa kylältä parikin vaihtoehtoa, mutta grafiikkaa tekevän Alanissin työtila on vielä maaliskuun ajan Helsingissä.

Koko juttu 6.2.lehdessä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20