Salon opetuslautakunta tyrmäsi tiistain kokouksessaan valtaosan oppimisympäristöselvityksen lakkautusehdotuksista.

Eteläistä Saloa koskivat Teijon koulu ja päiväkoti, joista koulua esitettiin lopetettavaksi jo ensi syksynä.
Lautakunta oli äänin 9-4 sitä mieltä, että koulua ei tule lakkauttaa. Kalliorinteen päiväkodin osalta luvut olivat 10-3 ja edelleen niin, että päiväkotia ei lakkauteta.
Perniöstä Saurun koulun kohtalo näyttää sinetöidyltä: lautakunta oli luvuin 9-4 sitä mieltä, että koulu voidaan vuonna 2023 sulkea.

Ensi viikolla asiaan ottaa kantaa kaupunginhallitus ja kouluista päättää lopullisesti valtuusto. Lautakunta äänesti kokouksessaan kaikkiaan 14 kertaa ja kokous vei lähes neljä tuntia.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20