Ismo Laitakari näyttää, mistä kattorakenne katkeaa kuljetusta varten.
Ismo Laitakari näyttää, mistä kattorakenne katkeaa kuljetusta varten.
Kun paljon tekee, syntyy valmistakin. Teijo-Talot Oy:n Perniön tehtaan yhdessä hallissa on pesäpallostadionin lipunmyyntirakennus valmiina matkalle kohti Järvenpäätä, naapurihallissa on useampi rakennus paketoituna odottamaan kuljetusta tilaajalle ja muissa rakennuksissa työn alla monta muuta projektia.  
–Työtilanne on parhaillaan hyvä ja tehtaalla melkein ruuhkaa, toteaa toimitusjohtaja Ismo Laitakari.

Laitakari pitää yrityksen ohjaksia käsissään viidettä viikkoa: hän aloitti toimitusjohtajana vuodenvaihteessa.  Teijo-Talojen ruoriin hän tulee kiinnitystarvikkeita valmistavan Sormat Oy:n palveluksesta. 
–Tässä iässä ehtii vielä tehdä sen viisitoista vuotta työuraa, ja kahdentoista Sormatin vuoden jälkeen piti saada jotain ihan uutta, 53-vuotias Laitakari sanoo.


Perniön tehdas poikkeaa Teijo-Talojen kahdesta muusta yksiköstä siinä, että parhaillaan Perniössä on työn alla enemmän yritysten tilauksia kuin julkisen puolen ostoja.   Julkishankinnoista yhden osoite on lähellä: työn alla on Saloon kuljetettava Ollikkalan uusi päiväkoti. 

Joka tehtaalla ovat työtilat täydessä käytössä, Perniössä edessä on rekrytointejakin.  Hakusessa on uusia alihankkijoita: rakennusurakoitsijoiden lisäksi tarvittaisiin muun muassa LVI-alan tekijöitä. 
 –Rakennuspuolella työvoiman saatavuus ei ole ihan yhtä hankalaa kuin metallialalla, mutta esimerkiksi Hämeen tehtaallamme on jo vaikeuksia löytää maalareita. 

Koko juttu 30.1. lehdessä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20