Teijon laskettelurinteillä on maa mustana ja hissit paikallaan.  Laskupäiviä ei tänä talvena ole toistaiseksi kertynyt ensimmäistäkään.
–Olemattomin talvi omana aikanani, myöntää toimitusjohtaja Tapani Kakko. 

Ensi viikolle on luvattu muutaman asteen pakkasia ja lumen teko tykillä aloitetaan heti, kun olosuhteet sen sallivat. 
–Jos saisimme edes pikkurinteet auki ensi viikoksi, Kakko toteaa.

Iso kysymys on viikolla 8 vietettävä hiihtoloma.  Jokunen rinne voi olla auki silloinkin
.–Sen jälkeen tehdään ratkaisut kauden jatkosta.  Jos ei ole luonnonlunta, se vaikuttaa myös ihmisten kiinnostukseen lähteä mäkeen, Kakko toteaa. 

Yrittäjän yksi huoli on kausikorttilaisista, toinen kausityöntekijöistä. Takana on kolme hyvää vuotta, mutta etelässä lauhat talvet eivät yrittäjää varsinaisesti yllätäkään.
–Tämä tuli vain vuotta liian aikaisin, jos lasketaan sen mukaan että joka kuudes vuosi on huonompi, Kakko toteaa

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20