Timo Stoor toimii ensimmäistä viikkoa Perniön apteekkarina.
Timo Stoor toimii ensimmäistä viikkoa Perniön apteekkarina.
Kuvauspaikan valitseminen todistaa sen, mitä Timo Stoor on hetkeä aiemmin sanonut. Perniön apteekissa riittää reseptivapaiden tuotteiden hyllyjä, joiden väliin apteekkarin voi kuvaan asetella.
–Se on ollut iso muutos omana aikana, että vapaakaupassa olevien tuotteiden määrä on lisääntynyt ja neuvonnan osuus kasvanut, Stoor puntaroi. 

Näin pitää ollakin, jos häneltä kysyy.
.–Asiakkaankin etu on, että tässä on kaikki tarvittava saman katon alla.  

Siitä, mihin suuntaan sortimentti ehkä muuttuu, Stoor ei tohdi vielä sanoa.  Hän on Perniön uusi apteekkari ja niin tuore mies talossa, että maanantaina iltapäivällä takana oli vasta pyöreästi päivä uudessa apteekissa. Stoor toteaa, että apteekki on osa terveydenhoitoa ja tiivis yhteydenpito lääkärien ja hoitajien kanssa on jatkossakin keskeistä. 

Stoor tulee Perniöön Keski-Pohjanmaalta Perhosta.  Hän jatkaa yhä myös Perhon apteekkarina siihen asti, että Fimea valitsee seuraajan tämän kuun lopussa.  Syy Perniöön päätymiseen on koko lailla inhimillinen.  Timo Stoorin avopuoliso asuu Salossa, ja pariskunta oli jo pidemmän aikaa miettinyt saman katon alle muuttamista.
–Olemme ajelleet Perniön seudulla ja Tammisaaressa ja olen usein vitsaillut, että Perniössähän olisi hyvä apteekki minulle.  Ja nyt paikka siinä sitten tuli haettavaksi, Stoor kertaa.

Koko juttu 16.1. lehdessä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20