Bergvik-säätiö aikoo luopua Kiskossa sijaitsevasta Bergvikin kartanosta.  Säätiö on käyttänyt kartanoa ja sen mailla olevia rakennuksia omaan toimintaansa;  kyseessä on kristillinen säätiö, ja alueella on pidetty muun muassa rippileirejä, seurakuntien perheleirejä ja muita tapahtumia. Toimintakeskuksessa on noin 20 rakennusta ja maata 80 hehtaaria ja omaisuuden ylläpito on osoittautumassa säätiölle liian isoksi palaksi. 
–Viime vuosina emme ole pystyneet riittävästi panostamaan säätiön toimintaan ja tarkoitukseen, kun voimavarat ovat menneet kiinteistöjen ylläpitoon sekä majoitus- ja ravitsemistoimintaan, muotoilee säätiön puheenjohtaja Aira Kuvaja. 

Toimintakeskus jatkaa normaalisti toukokuun loppuun asti. Sitä, missä säätiö jatkaa sen jälkeen, on vielä Kuvajan mukaan aikaista puhua.  Yksi vaihtoehto on tilojen vuokraaminen Bergvikistä, jos se uuden omistajan pirtaan käy.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20