Jalkapallokentän ja juoksuradan pehmeään pintaan on sudittu syvät urat, näyttää Tomi Vuorinen.
Jalkapallokentän ja juoksuradan pehmeään pintaan on sudittu syvät urat, näyttää Tomi Vuorinen.
Perniön ulkoliikuntapaikkojen hoidosta vastaavan Hyrräpyörän yrittäjä Tomi Vuorinen oli maanantaina harmissaan. Tarkastuskäynti Perniön urheilukentällä paljasti, että juoksurataan ja nurmikenttään on sudittu syvät urat. 
–Juoksurata on kivituhkapintaisena vielä verraten helppo laittaa, mutta kentälle tarvitaan multaa. Tässä on näin syvä pykälä, esittelee Vuorinen renkaanjälkiä.
–Ja kenttä vielä oli saatu tosi hyvään kuntoon. 
–Tässä kentällä ei ole aitaa, mutta ei se tietenkään oikeuta tänne ajamaan, Vuorinen tähdentää. 

Ylimääräiset kunnostustyöt ovat keväällä lisätyötä kaiken päälle.  
Yhtä lailla maanantailta oli havainto siitä, että pururadalla Melassuolla on ajeltu jollain kulkupelillä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20