Nikolas Björklöf suuntaa alppimaajoukkueen matkassa kohti Ranskaa.
Nikolas Björklöf suuntaa alppimaajoukkueen matkassa kohti Ranskaa.
Siinä, missä muut ahertavat koteja joulukuntoon, huhkii perniöläinen Nikolas Björklöf joulunaluspäivät ihan muissa hommissa.  Perniöläisyrittäjä kutsuttiin pikaisella aikataululla Suomen miesten alppimaajoukkueen fysioksi ja viikon päästä edessä on lähtö kolmen kilpailun kiertueelle Keski-Eurooppaan.Kisat ovat osa maailmancupia.
–Olin mukana treenileirillä jo aiemmin ja nyt joukkueesta Samu Torsti soitti ja kysyi, että ehtisinkö mukaan lyhyellä varoitusajalla, Björklöf kertaa.

Päätös oli helppo.
–Harjoitusleirillä jo tykästyin urheilijoiden kanssa toimimiseen. Ilman muuta on luottamuksen osoitus, että pyydetään mukaan. 

Lähtöpäivä on ensi viikon torstai ja ensimmäiset kisat käydään Ranskan Val d´Iseressä. Sieltä tie vie Italian Val Gardenaan ja Alta Badiaan ja paluumatka Saksan kautta tehdään jouluaattona. Huippu-urheilijoiden kanssa työskentely on kaukana arkisesta päivästä oman yrityksen hoitohuoneessa. 
–Työ tulee olemaan hierontapainotteista.  Ylläpidetään urheilijoita niin, että he kokevat olevansa valmiita.
–On oltava koko ajan valmiudessa. Jos tulee jotain äkillistä vaivaa, pitää tietää heti mitä testataan.

Koko juttu 5.12. lehdessä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20