Salon rakennus- ja ympäristölautakunta saa ensi viikon kokouksessaan eteensä toimenpidepyynnön Villa Seaviewin toiminnasta. 

Päätösesityksenä on, että yhtiön tontin käyttö majoitustoimintaan kiellettäisiin, sillä se rakennusvalvonnan mukaan  poikkeaa rakennusluvan mukaisesta ja asemakaavassa sallitusta käyttötarkoituksesta. Kyseessä on vuokrattava lomatalo Teijolla. Naapuri on vaatinut toimenpiteitä asemakaavan vastaisen hotelli- ja kokoustoiminnan kieltämiseksi. Vaatimuksessaan hän toteaa, että alueella on vahvistettu AO-asemakaava, joka ei salli hotelli- ja kokoustoiminnan harjoittamista.   Vaatimuksessaan naapuri kiinnittää huomiota alueella huomattavasti lisääntyneeseen liikenteeseen ja toteaa, että muutakin häiriötä kuten kovaäänistä musiikinsoittoa on ilmennyt.

Kiinteistönomistajaa on kehotettu hakemaan poikkeamispäätöstä, jos toimintaa aiotaan jatkaa.   Hakemusta ei ole saatettu vireille määräaikaan mennessä.   Rakennusvalvonnan mukaan kyseessä on niin olennainen käyttötarkoituksen muutos, että poikkeamispäätös ja käyttötarkoitusta määrittävän rakennusluvan hakemista vaaditaan.  Kaupunki katsoo, että toiminta kiinteistöllä ei vastaa kaavan mukaista omakotiasumista.
Lautakunta on koolla ensi keskiviikkona.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20