akopa49.jpg
Pontevan Martez Harris jahtaa PeU-Basketin Patrik Poutiaista.

PeU-Basketin syyskauden toiseksi viimeinen kotipeli päättyi perniöläisten voittoon 74-66. Vastustaja Hyvinkään Ponteva pysyi neljännen jakson puoliväliin turvallisen tuntuisesti vähintään kymmenen pisteen päässä. Sitten lähinnä Pontevan vikkelän vahvistuksen Martez Harrisin ansiosta vieraat pääsivät lähimmillään kuuden pisteen päähän. Lopullisesti into laantui, kun kolmisen minuuttia peliaikaa oli jäljellä, ja Trenton Thompson heitti kaksi vapaaheittoa sisään ja heti perään kolmosen.

Reilut kolme jaksoa Pontevan peli oli hermostunutta ja tuomareille rähjäämistä.

PeU-Basket puolusti hyvin ja hyökkäykset näyttivät sujuvat sen mukaan, mitä valmentaja oli tauluunsa piirtänyt. Trenton Thompson oli kotijoukkueen paras, hyvin pelasivat myös Saku Ahonen, Taneli Lindström ja kentän työmyyrä Sami Himberg. Patrik Poutiainen selvitti monta kiperää tilannetta kamppailuissa selvästi isokokoisempia vastustajia vastaan.

PeU-Basket on edelleen sarjakolmonen tasapisteissä Raholan Pyrkivän ja Äänekosken Huiman kanssa. Tapiolan Honka johtaa puhtaalla pelillä.

Perniöläisten pisteet: Saku Ahonen 13, Taneli Lindström 12, Trenton Thompson 33, Sami Himberg 4, PTRIN Poutiainen 4, Timo Niitynperä 2, Oskari Raute 6.

Illan muissa otteluissa Kaarinan Ura otti ensimmäisen voittonsa suurinumeroisessa ottelussa Karkkilaa vastaan 111-115.

PeU-Basketin seuraava vierasottelu on ensi sunnuntaina Vantaalla PuHu Junioreja vastaan.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20