Teppo tutustuu kameraan, Matti seurailee takaa Minna Paanasen helmoissa. Oikealle säntää päivähoidossa ollut Cooper.
Teppo tutustuu kameraan, Matti seurailee takaa Minna Paanasen helmoissa. Oikealle säntää päivähoidossa ollut Cooper.
Tämän jutun voisi aloittaa vitsailemalla, että harvoinpa sitä saa haukut Matilta ja Tepolta.
Turkulaiset iskelmäveljekset eivät nyt ole asialla vaan kaksi koiraa, jotka ottavat vieraan vastaan Tammitiellä terävästi haukahdellen. 
–Teppo etenkin on sellainen kaikkien kaveri kyllä, myhäilee Minna Paananen. 

Tepon koko kennelnimi on Zabadou´s Mr.Milkshake ja Matin Zabadou´s JarJar Binks. Syy, miksi kaksikkoa ollaan tervehtimässä, löytyy ruokapöydältä:  koirakaksikon ansioluettelo hädin tuskin mahtuu A4-arkille.  Kaksikosta menestyneempi on Teppo, joka on yksistään tänä vuonna tullut palkituksi Viron muotovaliona, Viron juniorimuotovaliona, Tallinn Junior Winnerinä, Latvian muotovalioan, Azerbaidzanin muotovaliona, grand muotovaliona ja kennelmuotovaliona sekä saavuttanut samat tittelit ja muotovalion kunniakirjan myös Montenegrossa ja Serbiassa. 


Matti ja Teppo ovat havannankoiria, Matti syntynyt vuonna 2016 ja Teppo vuonna 2017. 
–Kun meiltä edellinen koira jouduttiin lopettamaan, sanoin että ei koskaan enää koiraa. Purimme koira-aidat ja kaikki. Sitten lähdimme ihan vaan katsomaan näitä pentuja kasvattajan luo, kertaa Paananen, ja kuulija jo arvaa, miten reissussa kävi.
Puhelimesta löytyy kuvia kaksikosta pentuiässä, eikä enää tarvitse ihmetellä, miksi Minna Paanasen ja tytär Miian sydän suli.

Matti ja Teppo eivät ole Minna Paanasen omia, vaan ne omistaa edelleen kasvattaja, kuusjokelainen Hanna-Kaisa Helin.   Hän vastaa näyttelykäynneistä ja niihin liittyvistä järjestelyistä ja kulkee näyttelyt koirien kanssa, muun ajan ne asustavat Paanasilla.
–Ihan tavallista, hyvää koiranelämää, tiivistää Minna Paananen. 

Koko juttu 22.8.lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannallaNew
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20