Matti Hakamäki sai vuoden särkisalolaisen kiertopalkinnon lisäksi myös pienemmän pytyn ihan omaksi.
Matti Hakamäki sai vuoden särkisalolaisen kiertopalkinnon lisäksi myös pienemmän pytyn ihan omaksi.

Yrittäjä Matti Hakamäki on valittu tänään vuoden 2019 särkisalolaiseksi. Valinta julkistettiin Särkisalo-päivän yhteydessä Meripirtin pihamaalla. Pääasiassa maanrakennukseen keskittyvä Hakamäen yritys on kasvanut jo kuusi henkilöä työllistäväksi ja seitsemän konetta käsittäväksi firmaksi.
– Matti oli jo lapsena kiinnostunut koneista. Hänen on nähty kyntävän peltoa ensimmäistä kertaa jo kuusivuotiaana ja ensimmäisen traktorinsa hän osti jo 12-vuotiaana. Kaivinkonehommakin alkoi jo 14-vuotiaana. Siitä sitten koneiden määrä alkoi kasvaa, kertoi Meripirtin kerhon puheenjohtaja Seppo Willgren yrittäjän uran alusta. 

Hakamäen ansioksi luettiin myös lukuisten särkisalolaisnuorten työllistäminen. Kaksi työllistetyistä on ehtinyt jo perustaa oman yrityksen. 
­– Naapuriyrittäjien kanssa vaihdetaan myös koneita ja miehiä, jos koneita tai työvoimaa toisilta puuttuu. Matissa asuu auttamisen ilo, tähdensi Willgren puheessaan. 
Särkisalon Urheilijat julkisti vuoden parhaat särkisalolaisurheilijat niin ikään Särkisalo-päivänä. Vuoden tyttöurheilijaksi valittiin Gabrielle Burgess ja poikaurheilijaksi Niko Tuominen, molemmat sählyn pelaajia.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20