Juhannus on ovella;  aattoa juhlitaan huomenna perjantaina ja eteläisessä Salossa on juhannusjuhlia valittavaksi asti. Teijon alueen kyläyhdistyksen juhannusjuhlilla on pitkät perinteet,  tänäkin vuonna tapahtumapaikkana on kylänranta, venehalli ja nurmikenttä. Portit avataan klo 17.  Pieni kokko syttyy klo 20 ja isompi klo 22, tosin säävarauksella. 
Naapurikylässä Mathildedalissa juhlitaan niin ikään rannassa.  Aallonmurtajan kokko syttyy klo 23, jos sää sen sallii ja musiikkipuolesta vastaa dj N-Ter.

Tieksmäki-Metolan kyläyhdistyksen Lainerannassa aloitetaan klo 18 haitarilla ja kokko syttyy klo 19, jos sää sallii.  Uimaankin pääsee.Samoin on asian laita Kirakanjärvellä: Kirbacka on kyläläisten vapaassa yhteiskäytössä aattona klo 14 alkaen. 

Alueen ainoa juhannussalko nousee Särkisalossa Villa Tallbackan pihalla. Toimeen ryhdytään klo 12.
Myös seurakunta järjestää juhlia: Naarilassa ja Reilan leirikeskuksessa juhlitaan klo 18 alkaen ja saunaan pääsee molemmissa paikoissa jo klo 16.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20