Sulo (Joonas Suominen, oik) tuo uutisia keskelle Juhanan (Jukka Haarikko) ja Emmin (Marja Ruokonen) tv-iltaa.
Sulo (Joonas Suominen, oik) tuo uutisia keskelle Juhanan (Jukka Haarikko) ja Emmin (Marja Ruokonen) tv-iltaa.
–Mää olen ostanut maatilan, lausuu Sulo Vilén ja hetkessä on soppa valmis. Vaimo Emilia tekee miehelleen hyvin selväksi , mitä mieltä on hankinnasta, eikä poika Juhanakaan voi kuin seurata vierestä. 

Kuulostaako tutulta? Saman kohtauksen ovat nähneet sadattuhannet televisionkatsojat ja tänä kesänä tilakaupoista keriytymään lähtevä komedia nähdään Mathildedalissa.  
Tankki täyteen -komediasarja oli television hitti ja sen toisen kauden tapahtumista sovitettu ”Tankki täyteen – Maallamuuttajat” on paljon vartijana Teatteri Provinssin kesän näytelmässä:  tuottaja Seppo Suominen asettaa katsojatavoitteen kuuteentuhanteen.  Konstaapeli Reinikaisen edesottamukset näki Mathildedalissa noin 5500 katsojaa. 

Näytelmän ohjaava Teijo Eloranta kehuukin Neil Hardwickin tekstiä.  Niin komediaa kuin tankki onkin, on mukana vakavampi pohjavire.
–Siinä on aikuiseksi kasvamista, on vanhan parin ristiin meneviä haaveita ja muuta, Eloranta pohtii. 
–Tyypit vaikuttavat ja se, mitä he sanovat, ei niinkään, että olisi koko ajan kauhea meininki päällä, sanoo omanarvontuntoista Emilia Viléniä näyttelevä Marja Ruokonen. 


Hauska sattuma on, että näyttelijöiden ydinryhmä on sama kuin Provinssin vuoden 2009 esityksessä: muut keskeiset näyttelijät Ruokosen ja Suomisen lisäksi ovat Jukka Haarikko kotoaan turhaan irti pyristelevänä Juhanana  ja lopulta hänen puolisokseen päätyvää entistä baariapulaista Ullaa esittävä Riikka Koli.  Tilalle tämän tästä piipahtavaa konstaapeli Reinkaista esittää Janne Ahonen.    –Sulo on ollut kaiken aikaa jossain tuolla mielessä odottamassa, naurahtaa Joonas Suominen. 

Koko juttu 20.6.lehdessä.  Ensi-ilta 12.7.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Esa-Matti Ristola kuvasi silkkiuikun pesimäpuuhissa Strömmassa.New

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20