Perniön yhteiskouluun ja lukioon ei jatkossa enää saapastella vapaasti kesken päivän. Koulun ovet pidetään vastedes päivisin lukossa; viime syksynä tehtyyn ratkaisuun päädyttiin turvallisuussyistä.
 –Vaaratilanteita ei ole ollut, mutta tässä talon ympärillä on pyörinyt tyyppejä, joista ei oikein tiedä millä asialla he ovat.  Meillä ollut siviilipalvelusmies tarkkaili tilannetta ja aina kun hän lähestyi näitä ihmisiä, he lähtivät kiireellä karkuun. Sisällä on käynyt vanhoja oppilaita, jotka ovat tulleet vähän paikkoja katsomaan, ja Salossa taas on koulujen käytävillä tehty esimerkiksi nuuskakauppaa, vertaa rehtori Arttu Karhulahti.

 Oppilaat kulkevat ovista koulupäivän aikana numerokoodilla ja välituntien ajan ovet ovat auki. 
–Ehkä jollekin tuo myös turvan tunnetta, kun tietää että ovet ovat päivän ajan auki, rehtori sanoo.

Samalla koulun henkilökunta on ottanut käyttöön kaulassa roikkuvat nimikyltit.
 –Meillä on iso porukka ja näin kaikki tietävät heti, kuka on henkilökuntaa. Oppilaat eivät välttämättä tunne kaikkia ja esimerkiksi sijaisten työskentely helpottuu.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20